/Eveniment umanitar sustinut prin muzica

Eveniment umanitar sustinut prin muzica

Trupe cunoscute de folk, rock, jazz şi electro s-au alăturat, în perioada 13-18 mai, campaniei de strângere de fonduri pentru singurul bebeluş din ţară care a supravieţuit leucemiei congenitale, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES de Club A.
În cadrul celei de-a şaptea ediţii a Festivalului ‘Club A’, a fost amplasată o urnă în incinta clubului, unde se pot face donaţii pentru Marian Teofan.
Bebeluşul are nevoie de 140.000 euro pentru a beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, procedură care nu poate avea loc decât în străinătate.


Donatorii pot intra în posesia unui CD oferit de una dintre trupele participante la festival şi a unui tricou imprimat.
Până în prezent, cu ajutorul donatorilor, s-au strâns aproximativ 25.000 de euro.
În cursa pentru viaţă, Marian are nevoie în continuare de sprijin pentru efectuarea transplantului. Printre artiştii care au cântat în festival pe scena amplasată în zona Lipscani se numără: Iris, OCS, Nicu Covaci, Blazzaj, Mike Godoroja & Blue Spirit, Voodoo şi Stonebox.
Conturile în care se pot face donaţii sunt deschise la BRD Iaşi, agenţia Poitiers, pe numele Grierosu Vasile: Cont lei – RO53 BRDE 240S V653 5750 2400; Cont euro – RO12 BRDE 240S V7650 3622 400.
De asemenea, se pot face donaţii prin telefon la numărul, valabil doar în reţeaua Romtelecom, 0900.900.086, apel în valoare de 6 euro.