/Dr. Tudor Ciprut, de la Spitalul Elias, in discutii pentru o colaborare cu Spitalul Judetean Braila

Dr. Tudor Ciprut, de la Spitalul Elias, in discutii pentru o colaborare cu Spitalul Judetean Braila

Şeful Secţiei Radiologie şi Imagistică a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, dr. Tudor Ciprut, s-a arătat interesat de o colaborare cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

”Deja au început să ne caute mari doctori din ţară. Şeful secţiei de radiologie la Spitalul Elias, profesorul Tudor Ciprut, unul dintre cei mai buni specialişti din ţară, doreşte să înceapă o colaborare cu noi, pe un contract de prestări de servicii, pentru a opera cele două aparate de imagistică pe care le avem la Brăila, CT 256 şi RMN 3 Tesla. Vom proceda cum am procedat şi cu doctorul Paul Ichim de la Galaţi, un chirurg foarte bun, care operează acum la Brăila”, a afirmat Stancu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele Consiliului Judeţean s-a arătat receptiv la propunerea de colaborare venită din partea dr. Tudor Ciprut, care s-a oferit să lucreze pe cele două aparate de ultimă generaţie achiziţionate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, CT 256 şi RMN 3 Tesla. ”Este mai greu să rezolvăm această problemă cu radiologii pe care îi avem astăzi în Spitalul Judeţean”, a explicat Bunea Stancu.
Tudor Ciprut este doctor în ştiinţe medicale, fiind specializat în tomografie computerizata ( CT ) din 1992 şi imagistică prin rezonanţă magnetică (RM) din 1996.