/Depistare autor furt din auto

Depistare autor furt din auto

La data de 15.06.2011, poliţişti din cadrul Biroul de Investigaţii Criminale – Secţia 12 Poliţie, cu sprijinul Serviciului Special de Intervenţie Rapidă din cadrul Poliţiei Capitalei, au efectuat două percheziţii în Bucureşti, la domiciliile lui D. Constantin de 24 de ani şi C. Dragoş de 18 ani, care, la data de 06.06.2011, cu ajutorul unei bucăţi de piatră, au sustras prin spargerea geamului portierei stânga spate al unui autoturism WV Tiguan, parcat pe str Liviu Rebreanu, sectorul 3, o geantă tip ,,diplomat’ în care se aflau mai multe bunuri, geantă abandonată de autori în timpul urmăririi.
Cu ocazia percheziţiilor, a fost depistat la domiciliul său D. Constantin, care prezenta la nivelul labei piciorului stâng o plagă produsă prin împuşcare, în timpul urmăririi acestuia de către poliţişti, care a declarat că nu s-a prezentat la nici o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale.


Prejudiciu este apreciat la aproximativ 2.000 de lei.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 12, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu D. Constantin în stare de reţinere, în vederea depistării lui C. Dragoş.