/Dambovita: Tanar cu probleme psihice si-a decapitat tatal

Dambovita: Tanar cu probleme psihice si-a decapitat tatal

Un tânăr de 21 de ani din localitatea dâmboviţeană Cucuteni, cunoscut ca având tulburări psihice, şi-a decapitat tatăl, în noaptea de duminică spre luni, apoi s-a dus la o policlinică din Târgovişte unde le-a spus medicilor ce a făcut.
Cadrele medicale au anunţat Poliţia, iar oamenii legii au verificat cele spuse de tânăr şi au descoperit cadavrul în curtea în care locuiau cei doi.
Conform Poliţiei Dâmboviţa, tânărul era cunoscut cu tulburări depresive şi urma tratament în acest sens. El a fost internat şi va fi expertizat psihiatric.
Victima se numea Vasile Neacşu, avea 50 de ani şi locuia cu fiul său. Soţia celui ucis era plecată la muncă în Italia.
Poliţiştii criminalişti şi procurorii încearcă acum să stabilească împrejurările în care a avut loc crima. Aceştia au găsit capul victimei la un metru şi jumătate distanţă de corp. Deocamdată arma crimei nu a fost găsită.


”Cel mai probabil, după felul în care arată lucrurile este un bolnav mintal. Nu ştim dacă este luat în evidenţele medicale sau are chiar o măsură de siguranţă. Vom stabili după ce verificăm internările la Pucioasa. La prima vedere, pare să fie vorba de o schizofrenie, o lipsă de discernământ. Dacă se va stabili că este bolnav, va fi internat în vederea expertizării. Cadavrul a fost găsit în mijlocul curţii, decapitat iar arma crimei nu a fost găsită”, a declarat Ion Canache, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.