/Dambovita: Tanar accidentat grav pe trotuar la Targoviste

Dambovita: Tanar accidentat grav pe trotuar la Targoviste

Un tânăr de 26 de ani a fost rănit grav, luni, în timp ce se afla pe trotuar, în zona Mihai Bravu din Târgovişte, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, Mihaela Savu, şoferul se pare că avea probleme medicale, este posibil chiar să fi suferit un preinfarct în timp ce se afla la volan. Poliţiştii spun că era confuz la momentul accidentului şi nu putea explica ce s-a întâmplat.
Şoferul, în vârstă de 58 de ani, om de afaceri din Târgovişte, a pierdut controlul volanului, a intrat pe trotuar unde a lovit un pieton pe care l-a proiectat într-un autobuz aflat în zonă.


Pietonul este grav rănit.
Iniţial, atât şoferul cât şi tânărul lovit de acesta au fost duşi la Spitalul Judeţean Târgovişte, după care medicii au decis ca pietonul să fie transferat la Spitalul Floreasca din Capitală întrucât starea sa de sănătate se agrava.
Pe numele şoferului poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Medicii vor stabili şi dacă accidentul a fost cauzat de problemele de sănătate ale şoferului, care nu consumase băuturi alcoolice.