/Dambovita: Consilierii judeteni ai PSD si PNL nu se prezinta la sedintele de CJ

Dambovita: Consilierii judeteni ai PSD si PNL nu se prezinta la sedintele de CJ

Blocajul în Consiliul Judeţean Dâmboviţa continuă, după ce miercuri consilierii PSD şi PNL nu s-au prezentat, pentru a treia oară consecutiv, la şedinţa de îndată convocată de preşedintele CJ, Florin Popescu, la sediul Spitalului Judeţean Dâmboviţa.
Neînţelegerile din cadrul CJ au pornit de la intenţia conducerii instituţiei de a contracta un împrumut de 22,7 milioane de lei pentru cofinanţarea şi susţinerea mai multor proiecte cu finanţare europeană, printre care şi reabilitarea Spitalului Judeţean Târgovişte.


”În ciuda acestei abordări nefaste din partea aleşilor USL, preşedintele CJD, Florin Popescu, va continua demersurile pentru a găsi surse alternative de finanţare, legal constituite, pentru a derula în cele mai bune condiţii investiţia de modernizare a Spitalului Judeţean şi de dotare a unităţii cu cea mai performantă aparatură în domeniu”, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, remis miercuri.
Consilierii Opoziţiei, care au majoritate în consiliu, nu sunt de acord cu accesarea împrumutului, spunând că astfel ar creşte foarte mult gradul de îndatorare al CJ.