/Cosmote Romania a lansat un plan tarifar dedicat persoanelor cu dizabilitati

Cosmote Romania a lansat un plan tarifar dedicat persoanelor cu dizabilitati

Cosmote România a lansat ‘Alături de Tine’, un nou plan tarifar creat pentru a servi nevoile de comunicare ale persoanelor cu dizabilităţi.
Cu acesta, utilizatorii pot beneficia de comunicare nelimitată de voce şi text în reţea şi 50 de minute naţionale şi internaţionale, pentru numai 4,5 euro (fără TVA), pe lună. Mai mult, clienţii pot beneficia de un număr nelimitat de minute în reţea pentru apelurile către reţeaua Romtelecom.
‘Cu planul tarifar ‘Alături de Tine’, vrem să extindem aria activităţilor noastre de CSR în zona de produse şi servicii, prin crearea unui pachet de comunicare ce urmăreşte sa îmbunătăţească viaţa persoanelor cu nevoi speciale’, a declarat Costas Kapetanopoulos, director de marketing şi comunicare, Cosmote România.


Clienţii care îşi activează noul plan tarifar pot beneficia, de asemenea, de bonusul de portabilitate ce include 30 de minute naţionale şi internaţionale dacă îşi portează numerele de telefon din altă reţea în reţeaua Cosmote şi activează planul tarifar ‘Alături de Tine’ pentru o perioadă de 24 de luni. De asemenea, clienţii pot beneficia de încă 10 minute naţionale suplimentare, pentru activările fără subvenţie pentru telefonul mobil.
Planul tarifar ‘Alături de Tine’ este oferit promoţional şi va fi disponibil până pe 15 iunie 2011, cu posibilitatea de extindere. Noua ofertă ţinteşte utilizatorii cu dizabilităţi de nivelurile 1-5 şi 8-10, conform Certificatului de încadrare al gradului de handicap.
Cosmote România derulează câteva activităţi de CSR pe termen lung, printre care se numără campania ‘Mesaje de iubire’, în cadrul căreia o parte din veniturile provenind din SMS-urile trimise de clienţi în noaptea de Anul Nou sunt redirecţionate către organizaţii non-profit care se ocupă de copii bolnavi, orfani sau săraci. Doar în 2009 şi 2010, aproape 100,000 de euro au fost oferiţi unui număr de şase ONG-uri pentru a le ajuta să-şi continue proiectele de care au beneficiat mii de copii.
Cosmote este partener încă din 2008 cu Crucea Roşie Română şi a furnizat 520 de pachete de comunicare liderilor voluntarilor şi coordonatorilor locali ai Crucii Roşii implicaţi în eforturile de salvare din cele 42 de judeţe ale României.
Din 2007, COSMOTE a asigurat gratuit 3 milioane de mesaje text în reţea pentru membrii Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România (ANSR), vizând îmbunătăţirea vieţii persoanelor cu dizabilităţi auditive.
Cosmote România avea 6,9 milioane de clienţi la 31 decembrie 2010. Lansată în 2005, Cosmote România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, compania şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. Cosmote România este divizia locală a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România.