/Copiii lui Michael Jackson au fost socati sa-si vada tatal in agonia mortii

Copiii lui Michael Jackson au fost socati sa-si vada tatal in agonia mortii

Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.

‘Paris plângea pe jos, iar Prince era în picioare şi avea un aer cu adevărat şocat, plângând încetişor’, a povestit Faheem Muhammad în timpul audierii sale în calitate de martor, despre doi dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson.

‘Am venit şi i-am adunat laolaltă, le-am vorbit o secundă, apoi am chemat-o pe bonă şi am plecat spre parter pentru a duce pe toată lumea într-o altă cameră’, a declarat el.

Doctorul Murray, care se ocupa de starea de sănătate a lui Michael Jackson în timp ce acesta pregătea o serie de concerte de revenire la Londra, se învârtea în jurul starului când Faheem Muhammad a intrat în cameră.

‘Părea foarte nervos, transpira. Părea pe cale să facă un masaj cardiac’, a adăugat martorul, precizând că trupul lui Michael Jackson era întins pe jos, lângă pat.

Întrebat dacă Michael Jackson părea mort în acel moment, Faheem Muhammad a răspuns ‘da’. ‘Ochii îi erau deschişi, iar gura întredeschisă’, a povestit garda de corp.

O altă gardă de corp, Alberto Alvarez, era deja în cameră când Faheem Muhammad a ajuns la faţa locului. ‘Dr. Murray a întrebat dacă vreunul dintre noi ştie să facă un masaj cardiac’, a povestit Muhammad.