/Constanţa: Un mort şi un rănit grav după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz la Eforie

Constanţa: Un mort şi un rănit grav după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz la Eforie

Şoferul unui autoturism a murit, sâmbătă, la Eforie Sud, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz cu călători care efectuează curse regulate între Constanţa şi Mangalia.
O pasageră aflată în aceeaşi maşină a fost grav rănită în urma coliziunii şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Paula Anghel, a declarat, pentru AGERPRES, că un echipaj de descarcerare al ISU a acţionat pentru scoaterea şoferului decedat şi a pasagerei dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului.

Două persoane din microbuz acuză diferite dureri, după ce, în urma coliziunii, s-au lovit de scaune.
”Se pare că şoferul autovehicului, în vârstă de 65 de ani, ar fi suferit un infarct la volan, după care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul”, a afirmat reprezentanta ISU.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, Carmen Şerbănescu, a declarat, pentru AGERPRES, că şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul direcţiei din cauza neatenţiei.
Reprezentanta SPR a menţionat că în microbuz erau 15 călători.
Ancheta în acest caz este în derulare. AGERPRES/(AS – Nona Jalbă)