/Constanta: Masina a Politiei, scuter si caruta, implicate intr-un accident rutier

Constanta: Masina a Politiei, scuter si caruta, implicate intr-un accident rutier

Patru persoane au fost rănite, printre care doi poliţişti, în urma unui accident rutier petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN38 Negru Vodă-Constanţa, în care au fost implicate o maşină a Poliţiei Amzacea, un scuter şi o căruţă.
Victimele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a li se acorda îngrijirile medicale necesare şi au rămas spitalizaţi şeful Postului de poliţie Amzacea şi căruţaşul.
Reprezentanţi ai Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa au declarat, pentru AGERPRES, că vineri seara, în jurul orei 21,35, un tânăr care conducea un moped a intrat în coliziune cu o căruţă neînregistrată şi nesemnalizată care circula în faţa lui, dinspre Negru Vodă către Constanţa, în apropierea localităţii Amzacea.
În urma impactului, motociclistul a fost proiectat pe carosabil, iar căruţa a ajuns în afara şoselei.


O maşină a Poliţiei Amzacea, care circula în acelaşi sens de mers, a trecut peste scuter, şoferul fiind surprins de accidentul produs, iar apoi acesta a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu autovehiculul marca Logan într-un copac de pe marginea şoselei.
Autovehiculul era condus de şeful adjunct al Postului de poliţie Amzacea, iar pe locul din dreapta se afla şeful său.
”În momentul producerii accidentului rutier, cei doi poliţişti se aflau în timpul serviciului, într-o misiune care nu era în regim de urgenţă şi nu erau puse în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ale autovehiculului”, au apus reprezentanţii SPR, menţionând că ambii poliţişti purtau centurile de siguranţă.