/Constanta: Femeie impuscata pe strada cu bile cu vopsea, dintr-un autoturism aflat in trafic

Constanta: Femeie impuscata pe strada cu bile cu vopsea, dintr-un autoturism aflat in trafic

O femeie a alertat poliţia, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce a fost împuşcată pe stradă, în municipiul Constanţa, în timp ce se deplasa împreună cu soţul ei la un magazin, de o persoană aflată într-un autoturism care circula pe bulevardul Mamaia.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Gelu Manolescu, a declarat, pentru AGERPRES, că asupra victimei s-a tras cu un pistol tip paintball, cu bile cu vopsea, aceasta fiind rănită în picior şi şold, una dintre bilele trase atingându-l şi pe soţul femeii.
Femeia a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe pentru a i se acorda îngrijiri medicale, nefiind necesară spitalizarea.
Poliţiştii au identificat în trafic autoturismul din care s-a tras cu arma, cu el circulând doi tineri din Constanţa, cu vârstele de 19 ani şi, respectiv, 21 de ani.


”În maşină a fost găsit pistolul pentru paintball şi mai multe proiectile, bile cu vopsea. Arma era a şoferului, însă a fost folosită de pasagerul din dreapta lui. (…) Tinerii se pare că au vrut să se distreze şi spun că nu îi cunosc pe cei doi soţi. Cel care a utilizat pistolul susţine că a tras aiurea, nimerind din greşeală persoanele respective”, a afirmat reprezentantul IPJ.
Ancheta în acest caz este în derulare, tinerii fiind anchetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.