/Constanta: Barbat ranit dupa ce a fost impuscat pe strada

Constanta: Barbat ranit dupa ce a fost impuscat pe strada

Un bărbat a ajuns la spital cu o rană la un picior după ce, în noaptea de miercuri spre joi, pe o stradă din municipiul Constanţa, a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de un individ necunoscut.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, Gelu Manolescu, a declarat, pentru AGERPRES, că victima a fost împuşcată în gamba piciorului drept, cadrele medicale de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă acordându-i îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea.


”Bărbatul în vârstă de 40 de ani era pe stradă împreună cu o femeie. În jurul orei 23,00, cei doi au fost acostaţi de trei persoane necunoscute care le-ar fi reproşat că umblă printre maşinile parcate. Una dintre cele trei persoane a tras mai multe focuri de armă, unul l-a nimerit în picior pe bărbat, acesta fiind apoi lovit cu pumnii de agresori. Atacatorii au abandonat victima şi au fugit”, a afirmat reprezentantul IPJ.
Potrivit acestuia, victima a sunat apoi la numărul unic de urgenţe 112 şi a anunţat cele petrecute.
Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului şi pentru identificarea şi prinderea celor trei agresori.