/Concluzia preliminara a anchetatorilor: jurnalista Cristina Verona si-a ucis mama, dupa care s-a sinucis

Concluzia preliminara a anchetatorilor: jurnalista Cristina Verona si-a ucis mama, dupa care s-a sinucis

Concluzia preliminară în cazul crimei din cartierul Primăverii este că jurnalista Cristina Verona şi-a asfixiat mama, după care s-a spânzurat, decesul celor două femei producându-se în urmă cu 4-5 zile.
Acestă variantă este luată în calcul de procurorii criminalişti de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DGPMB – Serviciul Omoruri, deoarece cercetarea la faţa locului a reliefat lipsa urmelor de efracţie, uşa de acces în imobil fiind încuiată, din interior, la momentul sesizării evenimentului, precum şi absenţa urmelor de răvăşire.


Autopsiile efectuate de medicii legişti au reliefat faptul că moartea mamei, Elena Pârvulescu, în vârstă de 77 ani, a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale şi comprimare toracică.
De asemenea, moartea ziaristei Cristinei Verona, 44 de ani, fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin spânzurare.
Medicii legişti susţin că decesul celor două persoane s-a produs în urmă cu 4-5 zile.
Cristina Verona a fost redactor şef la revista pentru femei Elle România şi a lucrat o perioadă scurtă şi la agenţia de publicitate Graffiti BBDO.
În perioada 2005 – 2007, Cristina Verona a fost redactor şef al publicaţiei Reader’s Digest, după care a fost şeful publicaţiei Sale&Pepe, ediţia din România.