/Cluj: Un brancardier a fost injunghiat chiar in holul Unitatii de Primire a Urgentelor

Cluj: Un brancardier a fost injunghiat chiar in holul Unitatii de Primire a Urgentelor

Un brancardier a fost înjunghiat, marţi, de un pacient aflat sub îngrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj.
Atacatorul, David Florin, este un cunoscut al poliţiştilor şi clujenilor sub numele de Gore, el apărând adesea în ultimii zece ani în presă pentru diferite infracţiuni sau fapte violente.
Potrivit şefului Poliţiei Cluj, Marcel Bonţidean, în momentul de faţă Gore este căutat de mai multe echipe de poliţişti.


‘La ora 05.30 am fost sesizaţi de agresiunea comisă şi am constituit echipe pentru găsirea lui. El nu este la prima infracţiune, celelalte au fost mai uşoare. În ultima perioadă el se prezenta la UPU sub diferite pretexte, cel de aseară a fost că nu are poftă de mâncare şi să i se administreze medicamente. A stat de la ora 11,00 până la 05,30, când a avut loc evenimentul, în UPU. De altfel medicii de acolo îl cunosc’, a declarat Marcel Bonţidean.
Potrivit personalului din spital, lui Gore i s-au administrat perfuzii pe parcursul mai multor ore, timp în care a stat liniştit, după care, l-a înjunghiat pe brancardier, în holul Unităţii de primire a Urgenţelor. Gore l-a lovit pe brancardier în braţul stâng şi în zona cutiei toracice, dar din fericire lama nu a atins plămânul. Bărbatul a fost imediat operat.
După petrecerea incidentului Gore a fugit de la spital.
Medicii nu exclud posibilitatea ca Gore să se fi aflat sub influenţa unor substanţe stupefiante.
De-a lungul ultimilor ani Gore a fost cercetat şi condamnat pentru mai multe infracţiuni comise cu violenţă şi a executat mai mulţi ani de închisoare. În urmă cu câteva luni el a fost internat la spitalul de psihiatrie.