/Circa 3.000 de romani s-au inscris in proiectul `Salvam vieti si intram in Cartea Recordurilor`

Circa 3.000 de romani s-au inscris in proiectul `Salvam vieti si intram in Cartea Recordurilor`

Cu două săptămâni înainte de momentul în care România ar putea intra în Cartea Recordurilor cu cea mai mare lecţie de prim-ajutor s-au înscris pentru această competiţie circa 3.000 de persoane.
Pentru proiectul ‘Salvăm vieţi şi intrăm în Cartea Recordurilor’, iniţiat de Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov (SABIF), care se va desfăşura pe 26 iulie pe stadionul Dinamo, a fost creată şi o pagină de internet cu o mulţime de informaţii despre cursul de suport vital de bază.


Pentru ca recordul să fie omologat, este nevoie de participarea a cel puţin 7.000 de persoane.
Cei interesaţi se pot înscrie completând formularul special pe site-ul www.sabif.ro, sau pot veni personal, cu buletinul sau paşaportul, la secretariatul Societăţii de Salvare Bucureşti, din strada Mihai Eminescu nr. 20, sector 2, Bucureşti.
La evenimentul va avea loc marţi 26 iulie pe stadionul Dinamo din Bucureşti, sub supravegherea a 700 de instructori specializaţi cursanţii vor practica procedurile de resuscitare învăţate (cursul de suport vital de bază) pe 700 de manechine comandate special pentru eveniment. După lecţia de prim-ajutor, manechinele vor fi donate serviciilor de ambulanţă din ţară şi unităţilor de primiri urgenţe din spitale.