/Cele doua persoane din Calarasi, mama si fiu, decedate din cauze naturale

Cele doua persoane din Calarasi, mama si fiu, decedate din cauze naturale

Cele două persoane, mamă şi fiu, găsite decedate vineri într-un apartament din municipiul Călăraşi, şi-au pierdut viaţa din cauze naturale, conform raportului Serviciului de Medicină Legală, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, inspector Ramona Tudor.
Potrivit sursei citate, medicii legişti au stabilit că femeia prezenta afecţiuni pulmonare şi cardiace, iar bărbatul avea afecţiuni pulmonare şi renale. Pe corpurile acestora nu au fost depistate urme care să creeze suspiciunea unei morţi violente.


Un echipaj specializat de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat vineri, prin apelul unic de urgenţă 112, să intervină pe raza localităţii, pe strada Cornişei, pentru deblocarea unor persoane, Lucia C., în vârstă de 70 de ani şi Eugen C., în vârstă de 43 de ani (mamă şi fiu), care nu mai răspundeau la apelurile rudelor.
Echipajul de descarcerare a ajuns în scurt timp la locul intervenţiei şi în prezenţa organelor de poliţie şi a unor rude ale proprietarei a intervenit folosind scara de fereastră şi celelalte echipamente din dotare pentru a pătrunde în apartament.
În interior au fost descoperite două trupuri neînsufleţite, unul în dormitor şi altul în sufragerie.