/Cel mai nou GPS de la Evolio are preinstalate hartile actualizate ale Europei si Romaniei

Cel mai nou GPS de la Evolio are preinstalate hartile actualizate ale Europei si Romaniei

Evolio, unul dintre cele mai importante branduri româneşti de produse IT&C, îşi extinde portofoliul de produse GPS, prin lansarea modelului super-slim din categoria E470, ce are preinstalate cele mai noi hărţi ale Europei şi României.
Noul aparat este dotat cu un ecran de 4,3 inci, foarte compact, şi are o greutate de numai 200 grame
În plus, GPS-ul este echipat cu cea mai nouă hartă a Europei şi României, acoperirea Europei de Vest este de 100%, reţeaua de drumuri şi străzi a României fiind cartografiată în proporţie de 99,9%.
Noul produs are actualizare gratuită online a hărţii României timp de 12 luni.


Softul Evomap versiunea 2011, instalat pe GPS are o interfaţă intuitivă, ceea ce conferă utilizatorilor uşurinţă în utilizare şi acces la funcţii multimedia.
E-470 se remarcă printr-un consum de energie redus cu 30% faţă de modele din seriile precedente, încadrându-se în categoria produselor Eco. De asemenea, autonomia GPS-ului este cu 40% mai mare în comparaţie cu cele mai multe dintre modelele existente pe piaţă, spun producătorii.
Tot pe Evolio E-470 este disponibil, gratuit, programul iMAP care permite accesul şi managementul la o colecţie îmbogăţită şi actualizată lunar de Puncte de Interes /POI/: benzinării, bănci şi bancomate, hoteluri, pensiuni, restaurante, centre comerciale, locaţii de divertisment, instituţii ale administraţiei publice, gări, aeroporturi, spitale, farmacii, etc.
Prin intermediul aceluiaşi program, GPS-ul primeşte cele mai noi informaţii privind amplasarea camerelor radar şi de supraveghere a traficului.
E470 este disponibil începând din 30 martie pentru comenzi online şi din 5 aprilie la raft în reţelele naţionale de retail.
Lansat în 2007, Evolio este unul dintre cele mai importante branduri româneşti de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializează produse GPS, netbook-uri, produse de comunicaţii fixe şi mobile, produse multimedia şi accesorii.