/Campanie educationala pentru purtatorii de proteze dentare

Campanie educationala pentru purtatorii de proteze dentare

Campania “Mănânc, vorbesc şi zâmbesc cu încredere!” va continua şi în acest an, în perioada 1 iulie – 30 septembrie, scopul ei fiind acela de a educa tot mai mulţi purtători de proteze dentare cu privire la regulile de bază pentru asigurarea unei igiene orale adecvate, se arată într-un comunicat de presă al companiei care o derulează.
Anul trecut, 1.261 de persoane au beneficiat de o consultaţie gratuită la medicul stomatolog pentru o îngrijire adecvată a protezei dentare.
“Am decis să continuăm campania şi anul acesta datorită succesului pe care l-a înregistrat în 2010. Cu sprijinul cabinetelor stomatologice din ţară, înscrise în program până la acest moment, ne propunem să educăm şi mai mulţi purtători de proteze dentare”, a declarat Victor Geus, general manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare România.


Campania, care constă în efectuarea unui control stomatologic gratuit al protezei dentare şi în oferirea de materiale educaţionale, se desfăşoară cu sprijinul celor 750 de cabinete stomatologice înscrise în proiect până în acest moment, aflate pe întreg teritoriul României.
“În România sunt milioane de persoane care poartă proteze dentare şi care trebuie să conştientizeze importanţa controlului periodic la medicul dentist”, a adăugat Victor Geus.
Purtătorii de proteze dentare din toată ţara pot beneficia de această campanie printr-un simplu apel la numărul de telefon 0800.860.860. Apelând acest număr, ei vor putea obţine informaţiile necesare pentru programarea la un control stomatologic gratuit al protezei dentare într-unul dintre cabinetele stomatologice partenere.