/Campanie de informare cu privire la beneficiile incheierii unei asigurari medicale de calatorie

Campanie de informare cu privire la beneficiile incheierii unei asigurari medicale de calatorie

Peste un milion de români vor afla mai multe despre rolul asigurărilor medicale de călătorie în străinătate şi, totodată, ce au de făcut atunci când au probleme de sănătate, prin intermediul campaniei “O vacanţă asigurată”, organizată de Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor (APPA).
Potrivit unui comunicat al APPA, deşi din ce în ce mai mulţi români decid să îşi petreacă vacanţa în străinătate, doar o mică parte dintre ei îşi încheie o asigurare medicală de călătorie în străinătate. În acest context, între 11 şi 15 iulie, se va desfăşura campania “O vacanţă asigurată”.


“Asigurarea de călătorie este un instrument de protecţie care nu trebuie să lipsească din bagajul nici unui turist care vrea să se bucure de o vacanţă liniştită”, a declarat secretarul general al APPA, Alexandru Ciuncan.
Campania continuă seria de proiecte demarate de APPA, menite să crească gradul de informare şi educare în asigurări în rândul publicului din România. Şi această etapă va avea la bază distribuţia de broşuri informative gratuite în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării.
Proiectul este susţinut de importante companii de asigurări, brokeraj şi agenţii de turism, precum Astra Asigurări, City Insurance, Euroins, Generali Asigurări, Safety Broker, Piraeus Insurance Broker, Otto Broker şi Marshal Turism.
Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor are ca scop principal promovarea conceptului de asigurare şi susţinerea creşterii gradului de educare în asigurări în rândul populaţiei. De aproape doi ani, APPA derulează campanii de informare a publicului larg cu privire la conceptul de asigurare, susţinute prin distribuţia de Ghiduri informative, lansarea de portaluri specializate şi alte eforturi similare de comunicare. De asemenea, Asociaţia elaborează studii şi analize privind priorităţile în domeniul asigurărilor.