/Calarasi: O fata de 18 ani, gravida, a decedat la Spitalul de Urgenta Judetean

Calarasi: O fata de 18 ani, gravida, a decedat la Spitalul de Urgenta Judetean

O tânără în vârstă de 18 ani, gravidă, a decedat la Spitalul de Urgenţă Judeţean (SUJ) Călăraşi, în urma unui stop cardio-respirator resuscitabil care nu a putut fi stabilizat.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Călăraşi, dr. Laurian Ioniţă, a precizat, luni seara, pentru AGERPRES, că, după ce tânăra gravidă a fost examinată la internare de medic şi i s-au efectuat investigaţiile de laborator, s-a constatat că starea ei este foarte gravă şi a fost dirijată către secţia de terapie intensivă a spitalului.
Acesta a mai spus că, urmare a stării grave şi evoluţiei rapide a cazului, o echipă formată din medici specialişti au apreciat că se impune transferarea pacientei la o unitate spitalicească din Capitală.


Drept urmare s-a luat legătura cu şeful clinicii de la Spitalul Polizu din Bucureşti, care a fost de acord cu transferul, dar starea femeii s-a înrăutăţit foarte repede, aceasta făcând un stop cardio-respirator resuscitabil, care nu a mai putut fi stabilizat, fiind constatat decesul.
Trupul neînsufleţit al tinerei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.