/Calarasi: CAS a finalizat semnarea actelor aditionale de prelungire a valabilitatii contractelor semnate in anul 2010

Calarasi: CAS a finalizat semnarea actelor aditionale de prelungire a valabilitatii contractelor semnate in anul 2010

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Călăraşi informează printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES că este prima instituţie din ţară care a finalizat semnarea actelor adiţionale de prelungire a valabilităţii contractelor semnate în anul 2010 cu toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract la data de 31 mai.
Potrivit CAS Călăraşi, la nivelul judeţului sunt încheiate 118 contracte cu furnizorii de asistenţă medicală primară, 39 contracte cu furnizorii de asistenţă medicală ambulatorie de specialitate pentru specialităţile clinice, 20 de contracte pentru furnizorii de asistenţă medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitatea medicină dentară, cinci contracte cu furnizorii de recuperare – reabilitare a sănătăţii, trei contracte pentru îngrijiri medicale la domiciliu, cinci contracte cu spitalele din judeţ, un contract cu ambulanţa, 50 de contracte cu farmaciile şi 60 de contracte cu furnizori de dispozitive medicale.


De asemenea, CAS Călăraşi mai informează că a demarat la începutul lunii iunie procesul de contractare pe toate domeniile de asistenţă medicală, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2011. La această dată, toţi furnizorii de servicii medicale aflaţi în contract au depus documentele necesare încheierii contractelor pentru anul 2011. Data limită de finalizare a procesului de contractare este de 30 iunie.