/Buzau: Sange donat in cadrul `Saptamanii inimii buzoiene`

Buzau: Sange donat in cadrul `Saptamanii inimii buzoiene`

Peste 20 de pompieri militari în frunte cu conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău au donat luni sânge la Centrul de transfuzii sanguine din Buzău în cadrul acţiunii ‘Săptămâna inimii buzoiene’.
În cursul acestei săptămâni, aproape 200 de pompieri militari şi cadre ale ISU Buzău vor dona sânge în cadrul acestei acţiuni, iar bonurile valorice vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente.


‘Este o acţiune umanitară destinată spitalelor din Buzău pe care o organizăm de patru ani. Bonurile valorice de care beneficiază, conform legislaţiei, toţi donatorii voluntari vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente pe care le vom da la finalul campaniei persoanelor defavorizate, în special copiilor cu rezultate foarte bune la învăţătură’, a declarat pentru AGERPRES şeful ISU Buzău, lt.col. Dănuţ Nicolae.
Potrivit şefului ISU, în această acţiune umanitară care se va derula pe parcursul întregii săptămâni au fost invitate şi alte instituţii cum ar fi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, filiala de Cruce Roşie şi Centrul Multifuncţional de Pregătire Schengen