/Buzau: Fondurile stranse la Balul de Caritate al Crucii Rosii, folosite pentru ajutorarea persoanelor nevoiase

Buzau: Fondurile stranse la Balul de Caritate al Crucii Rosii, folosite pentru ajutorarea persoanelor nevoiase

Peste 15.092,75 lei au fost strânşi de la cele 150 de persoane care au donat la Balul Crucii Roşii Buzău, fondurile urmând a fi folosite pentru ajutorarea cu alimente a câtorva sute de persoane aflate în dificultate, a anunţat marţi conducerea filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
”Persoanele care au nevoie urgentă de ajutoare alimentare în această iarnă vor fi selectate în urma unor anchete sociale efectuate de primăriile celor mai sărace localităţi, iar acestea vor primi pachete cu alimente neperisabile”, a declarat marţi pentru AGERPRES Floarea Bârzu, directorul filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.


Şeful Crucii Roşii Buzău a ţinut să mulţumească tuturor participanţilor la cea de a treia ediţie a acţiunii caritabile şi, în special, preşedintelui Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Mihaela Geoană, prezentă la eveniment.
Potrivit sursei citate, prima localitate aflată pe lista de priorităţi este comuna Buda, unde, joi, voluntarii de Cruce Roşie vor distribui unui număr de 25 de familii nevoiaşe pachete cu alimente neperisabile din banii donaţi la Balul de Caritate organizat la sfârşitul lunii trecute.