/Bucurestenii sunt invitati la un consult de specialitate de Ziua mondiala a sanatatii

Bucurestenii sunt invitati la un consult de specialitate de Ziua mondiala a sanatatii

De Ziua mondială a sănătăţii, care se marchează pe 7 aprilie, sistemul medical bucureştean public, dar şi cel privat, invită bucureştenii la un consult de specialitate în cadrul primului eveniment din Capitală care îşi propune să prezinte elementele performante din sistem.
În cadrul evenimentului, bucureştenii şi nu numai pot fi consultaţi fără să plătească de unii dintre cei mai renumiţi medici ai Capitalei, din sistemul public şi privat, care vor susţine şi seminarii pe teme de interes general.
Ecografii gratuite, microinjectii cu acid hialuronic, seturi de albire a danturii, detartraje, terapii în salină artificială, masaje de recuperare, consultaţii medicale şi reduceri importante la numeroase proceduri îi aşteaptă pe cei interesaţi să viziteze expoziţia în perioada 7-10 aprilie în Piaţa Constituţiei.


La eveniment participă zeci de expozanţi de la spitalele Fundeni, Elias şi Grigore Alexandrescu, dar şi de la Medlife, Gral, Doris şi Puls, care vor veni cu o ofertă specială de servicii la preţuri promoţionale doar pe perioada evenimentului.
În cadrul manifestării “Sistemul Medical Bucureştean” una dintre cele mai importante teme este popularizarea donării benevole de sânge, în conformitate cu cerinţele şi normele Uniunii Europeane.
Centrul de Hematologie şi Asociaţia React vor realiza în zilele de joi, vineri şi sâmbătă recoltarea de sânge de la vizitatorii ce doresc să doneze pentru semenii lor aflaţi în suferinţă.
În spaţiul expoziţional exterior vizitatorii pot vedea infrastructura medicală a echipajelor de pe ambulanţele SMURD, DORIS, PULS, dar şi a unităţii mobile de donat sânge.
Obiectivul principal este informarea vizitatorilor referitor la serviciile medicale de care pot beneficia în Bucureşti, care sunt soluţiile de ultimă generaţie la afecţiunile existente şi, nu în ultimul rând, care sunt implicaţiile şi costurile tratamentelor.
Programul este: joi între 12 şi 20, vineri 10 – 20, sâmbătă 10 – 20 şi duminică între 10 şi 17.