/Brasov: Sotia lui Serban Huidu a parasit spitalul judetean

Brasov: Sotia lui Serban Huidu a parasit spitalul judetean

Soţia lui Şerban Huidu a părăsit, luni, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în jurul orei 14,30 cu o ambulanţă privată de tip MEDO.
De asemenea, bona familiei urmează să fie transferată la Spitalul Universitar din Bucureşti cu o ambulanţă de tip B a Serviciului de Ambulanţă Braşov, a declarat într-o conferinţă de presă, directorul medical al spitalului, dr.Adrian Albotă.
Atât Şerban Huidu cât şi soţia şi bona au solicitat transferul la Spitalul Universitar Bucureşti pentru continuarea tratamentului.


Dr. Albotă a mai precizat că s-a luat legătura cu managerul Spitalului Universitar din Bucureşti, dr. Cătălin Cârstoiu care a acceptat transferul celor trei pacienţi.
Potrivit medicului Albotă, soţia lui Şerban Huidu şi bona mai au nevoie de câteva săptămâni de tratament având în vedere fracturile pe care le au la picioare.
Directorul cu probleme medicale al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a spus că realizatorul TV i s-a părut încă şocat de cele întâmplate. Potrivit oficialului SJU Braşov, vedeta de televiziune i-ar fi spus că se simte vinovat de producerea accidentului soldat cu trei morţi.
Şerban Huidu, soţia şi bona au fost internaţi duminică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov cu traumatisme minore în urma unui accident petrecut pe DN1 în localitatea Timişul de Sus.
La Poliţia Judeţului Braşov se află în lucru un dosar privind accidentul de la Timişul de Sus sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.
Şerban Huidu, soţia şi bona au fost audiaţi luni de către poliţiştii braşoveni la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe.