/Brasov: Jumatate dintre medicii de familie au semnat actele aditionale la contractul-cadru

Brasov: Jumatate dintre medicii de familie au semnat actele aditionale la contractul-cadru

Un număr de 161 de medici de familie din cei 328 din judeţul Braşov au semnat până marţi actele adiţionale la contractul-cadru cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.
“Marţi, 100 de medici de familie au semnat actele adiţionale la contractul-cadru existent cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, valabil până la sfârşitul acestei luni. Sper ca, până la sfârşitul săptămânii, toţi cei 328 de medici să semneze actele adiţionale ale contractului cadru”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul de contractări de la CJAS Braşov, Luminiţa Niţu.
La rândul său, preşedintele Colegiului Medicilor din Braşov, dr. Şerban Mircescu, a precizat, pentru AGERPRES, că fiecare medic de familie decide personal dacă semnează sau nu.


“Dar eu vă spun că nu există finanţare în sistemul de sănătate, iar repercusiunile sunt atât de partea medicilor, cât şi a pacienţilor. Nu ştiu cum se va încheia această problemă. Eu aştept rezultatul întâlnirii care are loc marţi la Bucureşti”, a spus preşedintele Colegiului Medicilor Braşov.