/Brasov: Campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea primarului din Codlea

Brasov: Campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea primarului din Codlea

Un număr de 20 de voluntari din municipiul Codlea au început o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului Alexandru Popa, a declarat marţi, pentru AGERPRES, consilierul local Erwin Albu, coordonatorul acţiunii.
“Ne trebuie 5.000 de semnături de la cei 18.000 de locuitori ai municipiului cu drept de vot. Nu urmărim prin această campanie să organizăm alegeri anticipate pentru că mai este un an până la termenul legal, dar dorim ca viceprimarul să preia prerogativele primarului care mai mult este plecat decât se află în primărie, iar cetăţenii sunt foarte nemulţumiţi de activitatea acestuia”, a precizat Erwin Albu.


Consilierul local a mai spus că primarul nu se implică în niciun fel în problemele municipiului, fapt care a făcut ca singurul spital din localitate să fie închis de Ministerul Sănătăţii la 1 aprilie, defrişările de pădure să continue pe Măgura Codlea, haosul din primărie să persiste, la toate acestea adăugându-se felul în care se comportă edilul cu cetăţenii sunt numai câteva dintre nemulţumirile locuitorilor oraşului.
“Chiar şi numai pentru aceste motive primarul ar trebui să îşi dea demisia sau să fie demis”, a arătat consilierul local.
Primarul Alexandru Popa se află în concediu de odihnă până săptămâna viitoare şi nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.