/Braila: Batut pentru ca a postat pe internet fotografii facute la locul unui accident rutier

Braila: Batut pentru ca a postat pe internet fotografii facute la locul unui accident rutier

Doi bărbaţi l-au bătut pe un tânăr din judeţul Brăila, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, pe motiv că a fotografiat cu telefonul mobil autoturismul în care se aflau cei doi agresori, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier şi a postat pe internet imaginile respective.
Potrivit unui comunicat de presă remis luni de IPJ Brăila, A.A. (19 ani), din oraşul Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, în afara localităţii Bărăganul, nu a adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe sensul opus, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de o buturugă.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei, U.A., care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
La câteva ore după producerea accidentului, P.I. (21 de ani), din comuna Bărăganul, a reclamat la poliţie că, în timp ce se afla în faţa discotecii din comună, a fost bătut de R.V. (40 de ani), din aceeaşi localitate, şi de A.A. (19 ani), din Ialomiţa.
Poliţiştii au efectuat cercetări şi au stabilit că, pe fondul unor discuţii motivate de faptul că victima a fotografiat cu telefonul său mobil autoturismul lui A.A., după ce acesta a fost implicat în accidentul rutier, postând imaginile pe un site de socializare, agresorii l-au lovit cu pumnii şi palmele în zona corpului şi a capului.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, fiind aplicată şi măsura sancţionării contravenţionale a acestora, conform Legii 61/1991 (republicată).