/Bacau: Patru tineri au ajuns la spital, dupa ce au consumat o omleta

Bacau: Patru tineri au ajuns la spital, dupa ce au consumat o omleta

Patru tineri au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, fiind diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, după ce au acuzat dureri abdominale, ameţeli şi greaţă, la scurt timp după ce au luat masa împreună.

”Ciprian I., în vârstă de 30 de ani, George B., de 21 ani, Mirela V., de 22 ani, şi Elena B., de 23 ani, au început să se simtă rău imediat după ce au mâncat o omletă preparată cu ouă pe care le cumpăraseră dintr-un supermarket”, a declarat pentru AGERPRES Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al SJU Bacău.

Potrivit acesteia, ”presupunerile tinerilor pacienţi cu privire la sursa infecţiei sunt susţinute de faptul că alţi doi prieteni care le-au fost companioni la masă nu au consumat omleta şi nu au avut simptome de toxiinfecţie”.

Cei patru pacienţi se află, de marţi, sub îngrijire medicală în Secţia boli infecţioase a unităţii medicale din Bacău, iar cazul lor a fost raportat la Direcţia de Sănătate Publică.
Directorul adjunct al instituţiei, Marian Buştuc, a declarat pentru AGERPRES că ”a fost declanşată o anchetă pentru stabilirea sursei de îmbolnăvire a celor patru tineri”.