/Arges: Un mort si trei raniti intr-un accident rutier produs pe DN 65B

Arges: Un mort si trei raniti intr-un accident rutier produs pe DN 65B

Un bărbat a murit şi alţi trei au fost răniţi, marţi, într-un accident rutier produs pe DN 65B, în localitatea argeşeană Bradu, din cauza unei depăşiri imprudente efectuate de şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Dolj.
Potrivit primelor concluzii ale anchetei, vinovat pentru producerea accidentului este un bărbat de 28 de ani din Coţofenii de Jos, judeţul Dolj, care venea dinspre Slatina şi se îndrepta către autostrada A1.
“Conducătorul auto a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară a altui autovehicul, intrând în coliziune cu au autocamion care circula din sens opus”, a declarat agent principal Laura Folea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.


Un bărbat de 34 de ani, aflat în dreapta şoferului care a provocat accidentul, a murit la spital, în urma leziunilor grave suferite.
În urma accidentului a mai fost rănit grav un alt bărbat de 46 de ani, care a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Alte două persoane, printre care şi şoferul vinovat de producerea accidentului, au suferit leziuni mai uşoare, care nu le pun viaţa în pericol.
“Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.