/Arges: Tanar gasit in coma intr-o padure

Arges: Tanar gasit in coma intr-o padure

Un tânăr de 30 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost găsit duminică în comă, într-o pădure din localitatea argeşeană Cotmeana, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a fost diagnosticat cu intoxicaţie medicamentoasă.
Autorităţile fuseseră anunţate despre dispariţia tânărului de către un localnic din Cotmeana, care a sunat sâmbătă seara la 112.


“Martorul a declarat că a văzut o persoană care a parcat autoturismul la marginea DN 7, apoi a pătruns în pădure, având un rucsac în spate. Deoarece a observat că, după câteva ore, tânărul încă nu revenise la maşină, localnicul a sunat la 112”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, agent Laura Folea.
Tânărul dispărut a fost identificat şi i-au fost anunţate rudele, care au ajuns în zonă în cursul nopţii şi au început căutările în pădure.
“În dimineaţa acestei zile, bărbatul dispărut a fost găsit în comă şi a fost transportat la spital, stabilindu-se că a suferit o intoxicaţie medicamentoasă cu o substanţă necunoscută”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă a fost vorba de o intoxicaţie accidentală sau de o tentativă de sinucidere.