/Arges: Pagube insemnate in urma unui incendiu produs la o fabrica de mobila

Arges: Pagube insemnate in urma unui incendiu produs la o fabrica de mobila

O fabrică de mobilă din comuna argeşeană Valea Mare Pravăţ a fost parţial distrusă de un incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, pagubele fiind estimate la peste 100.000 de euro.
Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, lt. Mădălina Epure, pentru stingerea incendiului au acţionat trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri din Câmpulung Muscel, intervenţia durând aproape şase ore.
La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă SMURD, însă nu a fost nevoie de intervenţia medicilor, nefiind persoane rănite.


“Flăcările au distrus acoperişul halei de producţie pe o suprafaţă de aproximativ 1.300 de metri pătraţi, planşeul din lemn şi 10 metri cubi de lambriu. Au fost de asemenea degradate 30 de utilaje de prelucrare a lemnului”, a precizat joi ofiţerul de presă al ISU Argeş.
Din primele verificări efectuate de comisia de anchetă, formată din poliţişti şi pompieri, rezultă că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un scurtcircuit al instalaţiei electrice.
Valoarea prejudiciului este în curs de stabilire, o primă evaluare indicând că ar fi vorba de peste 100.000 de euro.