/Arges: O femeie disparuta, care ar intentiona sa se sinucida, cautata de autoritati

Arges: O femeie disparuta, care ar intentiona sa se sinucida, cautata de autoritati

O femeie de 44 de ani din comuna argeşeană Ţiţeşti, dispărută de la domiciliu, este căutată marţi de echipe formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, după ce au fost descoperite indicii că ar intenţiona să se sinucidă.
Dispariţia femeii a fost sesizată în urmă cu o zi, când poliţiştii din Câmpulung Muscel au început investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor în care a părăsit domiciliul.


“Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana dispărută locuia împreună cu soţul său, iar pe timpul nopţii a plecat de acasă, după ce în prealabil a lăsat două bilete adresate fiicei şi soţului. Prin cele două bilete, ea îşi anunţa intenţia de a părăsi domiciliul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent Laura Folea.
În timpul audierilor, familia a mai prezentat nişte mesaje, datând din octombrie – noiembrie 2010, în care femeia îşi declara intenţia de a se sinucide.
Primele căutări, efectuate în cursul zilei de luni, împreună cu pompierii, nu au avut niciun rezultat.
“Un echipaj cu o autospecială şi autosanitara SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni au fost solicitate să intervină în localitatea Ţiţeşti, sat Bucşeneşti, pentru căutarea unei posibile victime în două fântâni publice şi pe marginea unui pârâu. În urma căutărilor, persoana în cauză nu a fost găsită”, a anunţat ofiţerul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenent Mădălina Epure.
Operaţiunile de căutare, la care participă poliţişti, jandarmi şi pompieri, au fost reluate marţi dimineaţă.