/Arges: Biciclist accidentat grav de un autocamion pe DN 7

Arges: Biciclist accidentat grav de un autocamion pe DN 7

Un biciclist a fost rănit grav într-un accident rutier produs luni pe DN 7, în zona localităţii argeşene Valea Ursului, din cauza unei depăşiri imprudente efectuate de şoferul unui autocamion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, şoferul autocamionului, un orădean de 46 de ani care se îndrepta spre Râmnicu Vâlcea, l-a acroşat pe biciclistul care circula pe marginea şoselei, în aceeaşi direcţie de mers.

În urma impactului, biciclistul, un bărbat de 55 de ani din comuna Bascov, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

Rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a fost diagnosticat cu multiple traumatisme cranio-cerebrale. În plus, medicii nu au mai reuşit să-i salveze ochiul stâng.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că vinovat de producerea accidentului este şoferul autocamionului, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală gravă din culpă.