/Arges: Ancheta in cazul unui bebelus internat cu traumatisme cranio-faciale prin agresiune

Arges: Ancheta in cazul unui bebelus internat cu traumatisme cranio-faciale prin agresiune

Părinţii unui bebeluş în vârstă de două luni, internat la spitalul din Câmpulung Muscel cu traumatisme cranio-faciale suferite în urma unei agresiuni şi transferat ulterior la o unitate medicală din Bucureşti, sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului.
Ancheta în acest caz a început în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112 făcut de bunica bebeluşului, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

”Dispeceratul Apeluri Urgenţă 112 a fost sesizat, în ziua de 25 septembrie, cu privire la faptul că la spitalul din Câmpulung Muscel a fost transportat cu ambulanţa un minor în vârstă de două luni, din comuna Albeştii de Muscel. Minorul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut vechi de mai multe zile şi echimoze frontale suferite prin agresiune casnică, ulterior fiind transferat pentru investigaţii de specialitate la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că mama copilului, în vârstă de 32 de ani, suferă de afecţiuni psihice, iar tatăl, în vârstă de 33 de ani, consumă frecvent băuturi alcoolice.
Ancheta în acest caz continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs leziunile, părinţii putând fi acuzaţi pentru rele tratamente aplicate minorului.