/Arad: Conferinta Nationala de ORL cu participare internationala, organizata de UVVG Arad

Arad: Conferinta Nationala de ORL cu participare internationala, organizata de UVVG Arad

Universitatea de Vest ‘Vasile Goldiş’ Arad (UVVG) organizează, în perioada 11-14 mai, în parteneriat cu Societatea Română de ORL şi Chirurgie Cervico-Facială, Colegiul Medicilor din România şi Primăria Municipiului Arad, Conferinţa Naţională de ORL cu participare internaţională.
Potrivit preşedintelui conferinţei, conf. univ. dr. Sorin Başchir, medic primar ORL din cadrul Facultăţii de Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară, tema conferinţei este ‘Prezent şi perspective în Otorinolaringologie’.
‘Este o mare onoare pentru municipiul Arad faptul că a fost ales să organizeze această Conferinţa Naţională de Otorinolaringologie cu participare internaţională.

Dorim ca această manifestare ştiinţifică să fie pentru toţi şi pentru fiecare în parte, un prilej de a comunica propria experienţă, de a discuta, de a învăţa împreună. Sperăm să fie o dezbatere ştiinţifică de înaltă ţinută, într-o atmosfera plăcută, interactivă şi colegială’, a declarat, joi, pentru AGERPRES, conf. univ. dr. Sorin Başchir.
La Conferinţa Naţională de Otorinolaringologie participă şi specialişti din Austria, Serbia, Ungaria, Ucraina.