/Alico Asigurari Romania sustine campania pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi

Alico Asigurari Romania sustine campania pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iasi

Alico Asigurări România susţine campania umanitară de strâgere a fondurilor necesare pentru renovarea Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi, cea mai importantă unitate sanitară din regiunea de nord-est a ţării, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

‘Înfiinţată în 1970, instituţia are nevoie urgentă de reabilitare pentru ca cei peste 60.000 de copii cu vârste de până la 18 ani care sunt trataţi anual în această unitate medicală să poată beneficia de cele mai bune tratamente. Acţiunea este organizată de Fundaţia Scheherazade, aflată la al doilea mare proiect de acest gen după finalizarea cu succes a campaniei de renovare a Spitalului Marie Curie din Bucureşti’, se arată în document.

Potrivit acestuia, în spitalul Sf. Maria, mai multe sectoare sunt în stare de degradare, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi în ceea ce priveşte instalaţiile sanitare, electrice şi termice. Scopul proiectului este de a începe renovarea celui de-al 3-lea etaj al spitalului, dedicat chirurgiei pediatrice. Campania de comunicare a proiectului, sub denumirea ‘Copiii fac bine’ se va desfăşura până la începutul lunii decembrie 2011. Mesajul campaniei este transmis de copii către părinţi, încurajându-i pe aceştia să facă o donaţie de 2 euro pentru renovarea spitalului. Toţi cei care doresc să contribuie la reabilitarea Spitalului Sf. Maria din Iasi pot trimite SMS la numărul 879.

American Life Insurance Company (Alico), este o companie MetLife, Inc., reprezentată în România prin Alico Asigurări România S.A. (Alico Asigurări) şi Alico Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat S.A. (Alico Pensii). La 1 noiembrie 2010, MetLife, Inc. a achiziţionat Alico, iar ca urmare a acestui acord, Alico Asigurări şi Alico Pensii sunt acum companii afiliate MetLife, Inc.

MetLife, Inc. este un lider global în asigurări, planuri de pensie şi programe de beneficii pentru angajaţi, oferind servicii pentru 90 de milioane de clienţi în peste 50 de ţări. Prin filialele şi companiile sale afiliate, MetLife deţine poziţii de conducere în pieţe din Statele Unite, Japonia, America Latină, regiunea Asia Pacific, Europa şi Orientul Mijlociu. În România, Alico ocupă o poziţie strategică în piaţa asigurărilor de viaţă şi a pensiilor administrate privat, reprezentând alegerea a peste 1 milion de clienţi. Conform rezultatelor financiare din 2010, Alico Asigurări deţine o cotă de piaţă de 12,31% pe piaţa locală.