/Actorul Horatiu Malaele susţine un spectacol caritabil la Iasi, pentru a ajuta o fetita sa vada

Actorul Horatiu Malaele susţine un spectacol caritabil la Iasi, pentru a ajuta o fetita sa vada

Marele actor Horaţiu Mălăele va susţine, vineri, la Teatrul Luceafărul din Iaşi, un spectacol în scop caritabil, pentru a ajuta o fetiţă cu grave probleme de vedere.
Prof. Ligia Delia Grozdan, de la Departamentul Teatru din cadrul Universităţii de Arte George Enescu (UAGE) Iaşi, a menţionat, luni, că evenimentul cultural artistic intitulat ”…Merit să văd!” constă preponderent într-o susţinere scenică a recitalului ”Sunt un orb” de către Horaţiu Mălăele, un recital compus dintr-o pleiadă de poezii în care artistul vorbeşte despre dragoste picturală, de mamă, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Topârceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, George Ţărnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet, Adrian Păunescu.
Cu ocazia evenimentului vor susţine momente artistice şi studenţi de la UAGE, dansatori de la Academia Show, precum şi elevi de la Palatul Copiilor din Iaşi.


Banii strânşi din spectacolul ”…Merit să văd!” vor fi donaţi unei fetiţe de 12 ani, care se confruntă cu probleme grave de vedere. Aceasta va fi operată la o clinică oftalmologică din Cluj.
Fata s-a născut cu pleoapele lipite, suportând, până acum, trei intervenţii chirurgicale, în urma cărora i-a fost redată vederea într-o foarte mică măsură. Fetiţa este orfană de tată şi locuieşte împreună cu mama ei, aceasta având ca unică sursă de venit alocaţia copilului.
Evenimentul cultural-artistic, intitulat ”…Merit să văd!” este organizat de echipa Focus, 18 masteranzi la Marketing şi Comunicare în Afaceri, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea ”Al. I. Cuza” Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Rotaract Iaşi 2000 şi cu sprijinul unor sponsori.
Biletele se pot procura de la biroul de informaţii din Centrul Comercial Carrefour Felicia, de la membrii echipei Focus sau, în seara evenimentului, de la intrarea în Teatrul Luceafărul.