/Accident rutier cu doi morti si cinci raniti pe DN 1 la Timisul de Sus

Accident rutier cu doi morti si cinci raniti pe DN 1 la Timisul de Sus

Două persoane au decedat iar alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs duminică la Timişul de Sus în judeţul Braşov pe DN 1.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Braşov, comisar Cosmin Ghiosanu, a declarat pentru AGERPRES că un jeep la volanul căruia se afla realizatorul tv Şerban Huidu nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos şi curbă uşoară la dreapta, a intrat în depăşire şi a lovit un autoturism Logan care venea din sens opus şi în care se aflau trei persoane.
În urma impactului două persoane din Logan au murit, iar cea de-a treia rănită grav se află la Spitalul clinic judeţean de urgenţă Braşov cu traumatism de coloană vertebrală.


Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Braşov a mai precizat că Şerban Huidu nu era foarte grav rănit, dar a fost dus la spital pentru investigaţii.
În maşina în care se afla familia Huidu nu au fost răniţi grav, ci doar cu contuzii uşoare, a informat pentru AGERPRES Cristina Vecerdi, şeful SMURD Braşov.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, intervenţia a fost deosebit de dificilă deoarece unul dintre cele două autoturisme implicate în accident s-a răsturnat şi a fost nevoie de descarcerare.
Patru maşini SMURD şi două ambulanţe au acordat primul ajutor la locul accidentului şi au transportat răniţii la Spitalul clinic judeţean de urgenţă din Braşov.
Circulaţia pe DN 1 în dreptul localităţii Timişul de Sus, unde a avut loc accidentul, a fost reluată.