/Accident de circulatie la Constanta, in care a fost implicat un procuror

Accident de circulatie la Constanta, in care a fost implicat un procuror

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa efectuează cercetări privind stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor producerii unui accident de circulaţie în care a fost implicat un procuror.
Potrivit unui comunicat al Parchetului General, miercuri, în jurul orei 19,00, la intersecţia Bulevardului Mamaia cu strada Nicolae Iorga din Constanţa, a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicaţi Constantin Andreiaş, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, aflat la volanul unui autoturism şi conducătorul unei motociclete.


În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei care a fost transportat cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, unde se află internat pentru investigaţii medicale şi tratament.
Celor doi conducători auto le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, Constantin Andreiaş fiind testat şi cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul indicând alcoolemie 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.