/Detoxifierea organismului de toxine si paraziti

Detoxifierea organismului de toxine si paraziti

Se stie ca aparitia unor boli ale intestinelor conduce la reducerea mucoasei intestinale, aparitia placii fecale si a altor paraziti. Pe o perioada de 70 de ani, organismul primeste 100 de tone de mancare si 40 de mii de litri de lichide, fapt ce duce la concluzia conform careia in stomac pot fi depozitate pana la 15kg de deseuri fecale, toxine. Acestea otravesc sangele si pot provoca afectiuni irecuperabile la nivelul organismului.

Materia fecala care nu este eliminata si duce la constipatie, poate avea urmari neplacute, precum tulburari ale metabolismului, diabet, greutate excesiva sau insuficienta, afectiuni ale rinichilor si ficatului, ale auzului si vazului, probleme ale pielii, parului si unghiilor, precum si alte boli, variind de la artrita la cancer.

Cu ajutorul clismei poate fi curatata doar partea inferioara a colonului – 40-50cm, iar un tratament de curatare completa, cu ajutorul unui aparat de specialitate, este costisitor, necesita timp si nu garanteaza ca microflora intestinala nu va fi afectata.
Consumand 1-3 linguri de faina din seminte de in, pe parcursul a 3 saptamani, poti curata complet intestinul gros si pe cel subtire de mucus, placa fecala, paraziti, reusind sa pastrezi,in acelasi timp, sanatatea microflorei intestinale.
Aceasta metoda permite echilibrarea rapida a greutatii si a arderilor de grasimi si are un impact pozitiv asupra reglarii metabolismului tulburat. Faina din seminte de in poate absorbi si elimina toxinele din organism, reducand si nivelul ridicat al colesterolului.
 
Indicatii pentru folosire:
– inflamatii ale tractului respirator superior, ale tractului gastrointestinal
– gastrita, colita, ulcer al stomacului sau duodenului
– afectiuni ale tractului urinar, cistita, pielonefrita
– greutate coroporala excesiva, probleme ale metabolismului
Detoxifica-te cu ajutorul fainii din seminte de in.
Reteta:
Consuma, timp de 3 saptamani, in locul micului dejun, urmatorul amestec:
Saptamana 1. 1 lingura de faina din seminte de in, amestecata cu 100 de ml de kefir.
Saptamana 2. 2 linguri de faina din seminte de in, amestecata cu 100 de ml de kefir.
Saptamana 3. 3 linguri de faina din seminte de in, amestecata cu 150 de ml de kefir.
Daca nu gasesti pe piata faina din seminte de in, atunci procura seminte de in, pe care sa le granulezi bine. Nu iti face provizii pentru mai multe zile, intrucat semintele se pot rancezi. Cel mai indicat este sa iti prepari o portie proaspata, in fiecare dimineata.
Consuma un astfel de amestec in locul micului dejun. Nu uita sa bei 2 litri de apa zilnic. Rezultatele bune se vor obtine consumand apa cu miere.
Acest tip de detoxifiere este recomandata anual.