/Cum afecteaza tigara electronica organismul uman

Cum afecteaza tigara electronica organismul uman

In ultima vreme tot mai multi oameni au decis sa renunte la tigarile obisnuite si sa treaca la tigara electronica, sperand ca in acest sens vor reusi sa se lase de fumat. Diferenta dintre cele doua este ca tigara electronica functioneaza doar pe baza alimentarii organismului cu necesarul de nicotina, fara ca acesta sa inhaleze si celelalte aproximativ 50 substante nocive.
Chiar daca tigarile electronice au fost declarate ca o alternativa sigura a tigarilor normale, s-ar parea ca ar exista elemente nocive si in aceste inventii inovatoare.

Problema se prezinta aparent nu in cazul flacoanelor de nicotina ci in acele arome menite sa ofere un gust similar cu cel oferit de tigarile clasice. Respectivele arome se pare ca ar contine anumiti aditivi daunatori, insa nici pe departe la fel de daunatori precum o tigara clasica.
Totusi, in compozitita tigarii electronice exista substante cu potential cancerigen sau toxic ceea ce recomanda abstinenta totala de la fumat. Tigara electronica este o alternativa, insa nu una 100% sigura.