/Wii Fitness – Sportul nu a fost niciodata mai distractiv

Wii Fitness – Sportul nu a fost niciodata mai distractiv

Vrei sa slabesti, sa faci sport dar iti lipseste motivatia? Wii Fitness de la Nintendo este cea mai moderna modalitate de a face miscare fiind special creat pentru femei.

Wii Fitness – sport si distractie la tine acasa

Wii Fitness a revolutionat universul jocurilor video. La originea acestui joc se afla un principiu simplu: exista o relatie intre echilibrul inerent al centrului nostru de gravitatie si sanatatea corpului nostru. De aceea, folosind in mod regulat “Balance Board-ul” iti vei intari echilibrul corporal si iti vei tonifia muschii distrandu-te in acelasi timp.

Wii Fitness in practica

Deoarece Wii Fitness propune diferite tipuri de exercitii (yoga pentru relaxare, hula-hop pentru distractie, exercitii de fitness) acesta este un concept original si inovator care iti permite sa faci sport la tine acasa. Dupa scurta sedinta de incalzire musculara trebuie sa alegi intre 40 de exercitii diferite. Te asezi frumos pe placa interactiva (Balance Board), ti se va calcula centrul de gravitatie si indicele de masa corporala prin cateva teste. Dupa, «*varsta corporala*» iti va fi afisata pe ecran, urmand sa iti stabilesti obiectivele si programul pe care doresti sa-l urmezi. Ai la dispozitie si un antrenor virtual care iti va explica toate exercitiile. Il poti alege: barbat sau femeie, dupa preferinte. Acesta te va insoti si te va supraveghea pe tot parcursul antrenamentului. Te va incuraja, iti va da sfaturi, iar daca in ciuda antrenamentului, te vei ingrasa acesta va avea grija sa-ti atraga atentia.

 

Iata cateva exercitii propuse de Wii Fitness:

  • Gimnastica pentru a-ti tonifia muschii;
  • Aerobic pentru a arde grasimile;
  • Yoga ca sa te intinzi si sa te relaxezi;
  • Jocuri de echilibru ca sa-ti stapanesti echilibrul corporal;

 

Iata un program accesibil, interesant si distractiv. Sportul nu a fost niciodata mai distractiv, nu-i asa?