Viata de student

Sunt foarte multe activitati si lucruri noi pe care le intalnim in viata de student, multe dintre ele ii fac pe majoritatea tinerilor sa mearga mai departe cand vine vorba de educatie.

Chiar daca multi tineri au ajuns la concluzia ca nu se mai merita sa faci o facultate, asta din cauza lipsei locurilor de munca, si a ajutorului foarte mic din partea statului roman, cel putin nu la noi in tara, consider ca trebuie sa nu mai gandim astfel pentru ca viata de student nu te educa numai in domeniul pe care urmezi tu cursurile, ci si te maturizeaza pentru ca vei intalni foarte multi oameni cu moduri de gandire diferite, cu alte conceptii asupra vietii, cu alte idei, oameni care te-ar putea inspira si cu ajutorul carora iti poti gasi drumul in viata.

Studentia nu inseamna numai filme pentru adulti cu vedete porno si alcool, ci si activitati de voluntariat care te invata sa faci un proiect de succes, discutii cu anumiti oameni cu o gandire pozitiva care te vor ajuta in viata, relatii de orice fel, intamplari amuzante, seri de neuitat si lista poate continua pana la nesfarsit.

 

Nu multi stiu acest lucru si este pacat sa dai cu piciorul la o astfel de perioada de viata care te ajuta atat de mult. Multi dintre cei care au trecut prin bancile studentiei, spun raspicat ca pentru ei este chiar cea mai frumoasa perioada a vietii lor, pana in acel moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *