/Un remediu vechi pentru a trata “apa la genunchi”

Un remediu vechi pentru a trata “apa la genunchi”

Va prezentam mai jos un remediu verificat, care vine in ajutorul celor suferinzi de boala numita in popor ” apa la genunchi”.

Ingrediente

– o mana de boabe de fasole;
– o punga cu apa inghetata de 2-3litri;
– 1 bucata de material din bumbac;
– 1 bucata de material din panza;
– 1 bucata de material din lana;

Mod de folosire

In fiecare seara, inainte de culcare, ia o mana de boabe de fasole si pune-le la fiert. Dupa fierbere, mai lasa-le la foc timp de 15 minute. Strecoara-le si apoi lasa-le sa se raceasca putin.

Boabele trebuie sa fie calde, insa atat cat suporta piciorul, in niciun caz reci, dar nici fierbinti, ca sa nu cauzeze vreo arsura. Aseaza boabele pe un prosop de marimea genunchiului tau. Deasupra lor, aseaza punga cu gheata si apoi acopera cu materialele din panza si lana.

Fixeaza bine aceasta “compresa”, iar a doua zi da-o jos. Repeta procedura 40 de nopti la rand. Dupa ce vei vedea rezultatele pozitive, impartaseste remediul celor care sufera de aceasta problema.

Despre Autor:
Calin Petru Barbulescu este autor pentru Secretele.com . „Iubirea este una dintre caile care duc la o eliberare spirituala completa. Viata o primesti gratis, nu ajunge sa platesti pentru ea, iar viata pe care o incepem plangand trebuie s-o terminam razand. Numai impreuna putem sa lasam o mostenire plina de iubire generatiilor viitoare!” Pe Calin Petru Barbulescu il puteti gasi pe Facebook sau Google+