/Tigara electronica

Tigara electronica

Fumatul, un viciu care a pus amprenta pe mai mult din 70 % din populatia lumii, mai ales pentru cei cuprinsi intre 20-40 de ani. Cu toate ca majoritatea stim ca dauneaza sanatatii, datorita multiplelor repercursiuni negative, tot continuam consumarea unei tigarete, nestiind totusi concret la ce ne expunem. Conform unui studiu realizat recent, o persoana moare la trei minute datorita fumatului, de unde tragem si veritabila concluzie, ca tigara ucide!

Printre partile negative a unei tigarii aducem in evidenta impotenta, fragilitatea imunitara, cancerul, bronsita, ateroscleroza, infarctul, cariile, cefaleea, infertilitatea si multe altele. Totusi sunt de parere, analizand cele spuse mai sus, sa ne mai gandim o data inainte de a continua sau a ne apuca de fumat. Ca sa pun accentul iar, intr-un alt sondaj dat publicitatii, 30 % dintre cei care mor din cauza cancerului, sunt provocate de fumat. Asa ca mare atentie.

Dar totusi iata ca a aparut si o alternativa destul de acceptabila, care scade total riscul fumatului. Tigara electronica este un produs revolutionar, care te va ajuta sa te lasi de fumat, culmea prin fumat. Daca doriti sa incercati un astfel de produs va invit sa vizitiati te20 , un magazin online ce va pune la dispozitie zeci de modele de tigari electronice. Veti mai putea afla multe tertipuri despre cum sa renunti la fumat, intr-un mod simplu, fara prea multe batai de cap.