/Tigara electronica mai putin daunatoare?

Tigara electronica mai putin daunatoare?

O intrebare la care tot am incercat sa gasim un raspuns potrivit. Ei bine, poate cu nu tot timpul reusim sa gasim cele mai potrivite respunsuri pentru toate intrebarile noastre insa clar, de cele mai multe ori, ne straduim sa o facem. La fel se intampla si in cazul intrebarii de mai sus care poate ca ii macina mai ales pe fumatorii care ar vrea sa renunte sau cel putin, sa mai diminueze cantitatea de toxine pe care voit o introduc in corpul lor.

Ei bine, raspunsul nostru este categoric da. Adica daca e sa comparam cele peste 4000 substante chimice care pot fi gasite in fumul de tigara obisnuita cu cele cateva zeci din fumul unei tigari electronice, categoric e un castig. Bineinteles, nici tigara electronica nu este 100% sanatoasa insa in comparatie cu o tigara obisnuita, diferente este asa cum ati observat ca de la cer la pamant.

Recomandabil ar fi sa nu fumam deloc insa avand in vedere greutatea cu care se poate scapa de un viciu, tigara electronica un pas mare spre renuntare. In plus, tigara electronica are mai multe atuuri in fata unei tigari obisnuite. Fumul pe care il scoate este mai degraba un abur, ceea ce o transforma automat intr-o tigara non-poluanta. Deasemenea, tot datorita lipsei fumului va veti putea mentine dintii albi si curati.

Concluzia simpla este ca orice fumator ar trebui sa renunte iar pentru cei care cu adevarat vor, tigara electronica este intr-adevar o solutie si un pas mare catre renuntare!

Sursa: http://tigareelectronica.org/