Televiziunea in zilele noastre

Consider ca televiziunea devine din ce in ce mai neinteresanta pentru o mare majoritate de oameni. Acest lucru este cauzat de lipsa atentiei celor care se ocupa cu televiziunea, iar aici ma gandesc la patroni si manageri.

Majoritatea au inteles intr-un mod gresit tot acest mod de a comunica si folosesc televiziunea pentru a manipula, lucru pe care cei care sunt cu capul pe umeri si au putere de decizie nu il vor agrea niciodata.

Pe de alta parte, televiziunea a ajuns in mare parte mult prea politica si este oarecum inutil sa incarci urmaritorii tai cu alte griji atata timp cat si ei au problemele lor care le cauzeaza o doza mai de stres.

Un om inteligent care doreste sa faca succes in televiziune isi va analiza intai foarte atent publicul tinta si va face tot ce ii sta in putinta sa ii multumeasca pe fiecare in parte. Bineinteles ca sunt si televiziuni de nisa, cum sunt acele canale de filme porno noi sau de politica, filme de actiune, umor, muzica, etc, dar si prin acestea mai apar uneori spoturi care au tendinta de a manipula.

 

Sunt oameni care refuza sa mai deschda televizorul pentru ca s-au saturat de tot circul care este difuzat pe unele canale zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *