/Elimină energiile negative din locuinţă cu ajutorul acestui truc simplu

Elimină energiile negative din locuinţă cu ajutorul acestui truc simplu

Energiile negative sunt foarte nocive oriunde, dar mai ales în spaţiul locuinţei. Locuinţa este un sanctuar, un refugiu în care căutăm relaxare şi o atmosferă liniştită, iar energiile negative pot transforma o oază de linişte într-un calvar.

Din fericire, există mai multe modalităţi simple de a alunga vibraţiile nedorite.
Metoda pe care ţi-o prezentăm astăzi este utilă pentru detectarea energiilor negative din locuinţă şi împiedicarea reîntoarcerii lor în casă. Totodată aceasta iți va oferi protecția de care ai nevoie și când întalnești persoane care iți fură energia pozitiva.
Aceasta procedură constă în prepararea unui cocteil de ingrediente care alungă negativitatea şi reechilibrează energiile casei si a persoanelor care locuiesc in ea.

Iată reţeta de preparare şi modul de folosire:

Ingrediente
– 7 căţei de usturoi
– 7 foi de dafin
– 1 litru de apă minerală
Instrumentar
– 1 pâlnie
– 1 sticlă cu dop de plută
Mod de preparare
Foloseşte pâlnia ca să torni apa minerală în sticlă, apoi introdu în recipient căţeii de usturoi şi foile de dafin, iar la final fixează dopul de plută pe poziţie. Sticla trebuie amplasată într-un colţ al casei, într-un loc în care să nu poată fi observată. Şi asta-i tot!
Metoda descrisă de noi se foloseşte de multă vreme pentru alungarea energiilor negative din spaţiile de locuit. Încearc-o şi te vei convinge singur de cât de bine lucrează!