/Diete toxice

Diete toxice

Pentru ca nu vreau sa faceti greseli care sa va coste sanatatea, va indemn sa aveti grija cum alegeti sa slabiti. Din pacate, fiind uneori prea dornici sa scapati de kg in plus, cadeti in capcane periculoase care va distrug echilibrul interior, lasandu-va prada unor afectiuni importante. Asa ca, invatati sa slabiti corect, avand grija de sanatatea voastra.

De ce diete trebuie sa te feresti atunci cand vrei sa slabesti?

In primul rand de dietele care iti recomanda consumarea unui singur aliment pentru o perioada lunga de timp. Efectele lor sunt catastrofale pentru sanatate. Chiar daca acel aliment este unul satios, gustos, consumat in exces, poate sa devina nociv. Astfel nu va incredeti in acele diete bazate exclusiv pe un anumit fruct, pe lapte, o anumita leguma, desi o sa va ajute sa scapati de kg in plus, efectele secundare sunt greu de tratat.

Periculoase sunt si dietele care au la baza infometarea. Desi pierderea kg o sa fie destul de mare, efectele sunt dezastruoase. Acidoza metabolica reprezinta cea mai intalnita manifestare, care netratata  rapid, prin interventie medicala de specialitate poate sa fie fatala. Asa ca, alege responsabil pentru integritatea ta.

Nu in ultimul rand, fereste-te de dietele scurte. Trebuie sa stii ca toate celulele din organismul nostru dispun de memorie, astfel chiar daca le “obligi” pentru cateva zile, sa actioneze intr-un anumit mod, privandu-le de cantitatea de energie si nutrimente cu care au fost obisnuite, ele vor reveni in cel mai scurt timp la cerintele initiale, aparand astfel mecanismul de yo-yo de care orice persoana care-si doreste sa slabeasca, se teme. Mai degraba, iti recomand sa tii o dieta exchilibrata, si eventual sa te ajuti de niste produse de slabit, neaaparat 100% naturale, pentru a nu iti afecta organismul, de exemplu garcinia cambogia veda. Am auzit ca au slabit multe persoane cu ajutorul acestui produs, deci, de ce sa nu il incerci?

In concluzie, alege regimuri alimentare variate, care ofera energia necesara functionarii optime a organismului si care se desfasoara pe o perioada mai mare de timp. Ajuta-ti organismul sa slabeasca si cu ajutorul unor pastile de slabit naturale si nu uita sa faci miscare.